HATAY / ERZİN - Muzaffer Tugsavul Ortaokulu

Nis

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumda bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmayı hedefleyen etkinliklerdir. Bu söyleşiler çerçevesinde temel bilimler, sosyal bilimler, teknoloji, mühendislik, sanat ve tasarım konularında farkındalık oluşturmak; hedef kitlenin bilimsel konuları, kavramları ve süreçleri alanında uzman bir konuşmacının deneyimlerinden yola çıkarak anlamasına imkân sağlamak amaçlanır.

Bu kapsamda öğrencilerimiz, "Dijital Finansal Okuryazarlık" adlı söyleşiyle Doç.Dr. Serkan ŞAHİN hocamızla buluştular. Para, bankacılık, yatırım, finans, istek-ihtiyaç ayrımı gibi finansın temel konularına değinen Sayın ŞAHİN, öğrencilerde farkındalık uyandırdı. Finansal Okuyazarlığın önemine değindi. Öğrencilerin ilgi ve dikkati konusunda öğrencileri tebrik ederek, misafirperverliği ve programın düzenlenmesinde emeği geçen Proje Yürütücüsü Müdür Yard. İbrahim H. DOĞRUER'e, Okul Müdürü Cihangir AKYOL'a ve Müdür Yard. Nuran AYVAZ'a teşekkür etti.

Okul idaresi olarak Doç.Dr. Serkan ŞAHİN'e etkili ve farkındalık yaratan sunumu ve söyleşisi için teşekkür edildi.

Ardından TÜBİTAK tarafından gönderilen teşekkür belgeleri takdim edilerek program tamamlandı.

Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı

Ağu

2023 LGS Sınavında 2 Fen Lisesi ve 2 Nitelikli Anadolu lisesi başarısı yakaladık. Muzaffer Tuğsavul Ortaokulu başarısının paydaşları öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Okul Yönetimi olarak öğrencilerimize okulumuzu anımsatacak hediyeler takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Muzaffer Tuğsavul Ortaokulu Okul Yönetimi

Ara

İlçemizin köklü ve güzide okulu Muzaffer Tusğsavul Ortaokulu binamızın güçlendirme ve yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimiz binalarına kavuştular. Okulumuzda güçlendirme, yangın merdiveni, engelli wc, lavabolar, ıslak zemin, elektrik ve su tesisatı,  güvenlik kameraları, ses sistemi, bina iç ve dış boya gibi çalışmalar yapılmıştır.  Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erhan KENANOĞLU ve Şube Müdürü Ahmet Melih GÖKSU okulumuza ziyarette bulunup, öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.