HATAY / ERZİN - Muzaffer Tugsavul Ortaokulu

Muzaffer Tugsavul Ortaokulu

BAHÇELİEVLER MAH. DEĞİRMENLER CAD. NO2 ERZİN / HATAY
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık, Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, Çevreleri ile iletişim kurabilecek davranışları kazanmaları, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Ulaşım
Karayolu, demiryolu ve hava yolu ile ilçemize ulaşılabilir. En yakın havaalanı Adana il merkezinde bulunan Şakirpaşa Havalanıdır. Adana ilinin ilçemize olan uzaklığı ise 88 km dir.
Hatay, Erzin, Bahçelievler Mah., Değirmenler Sok. No:2, 31960
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Hatay il merkezine olan uzaklığı 106 km. dir.
4006 TUBİTAK BİLİM FUARI TUBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ E-TWİNNİNG
E-TWİNNİNG